‘Rolla Se’ 2000

DJ Enes + Goran Bare

DJ Enes + Goran Bare

DJ Enes skupaj z Babewatch, Sausages, Red District in Majke


Orto bar, oziroma njegovo prvo nadstropje – klub Orto je prava poživitev za ljubljansko rockersko sceno. Od njegove otvoritve pa do danes ne mine teden, da se ne bi v njem pojavilo kakšno znano ime z glasbenega področja. Vse koncerte, ki smo jih doživeli (Bambi Molesters, Satan’s Pilgrims, Unida,…), bi z veseljem šli pogledati še enkrat. Otkačen dizajn prostora, za klub zelo nora razsvetljava, dober sound – to so le ene izmed stvari, zaradi katerih se bomo vedno vračali v klub Orto na koncerte.


DJ Enes Hodžič, voditelj rock & blues oddaje ‘Rolla Se’ (poslušate jo lahko na Radio Gamma MM 106,4 ob ponedeljkih zvečer) se je odločil, da bo praznoval prvo obletnico oddaje skupaj z znanimi glasbeniki. Povabljeni bendi so bili: Red District, Babewatch, Yazoo, Sausages, B.F.M., Majke. Z bendi tega kova bi lahko Enes brez problema napolnil Halo Tivoli do zadnjega kotička, a bi s tem pokvaril namen obletnice in ves čar, ki spada zraven. Tako je bil vstop dovoljen samo izbrancem z vabili.


Rockerski večer je začela skupina Red District, navdušil nas je pevec s svojim prodornim glasom, fantje pa so perspektivni. Nadaljevali so Sausages, brez Bucota, ki je trenutno v Ameriki. Za stare mačke ni bil to noben problem. Za Babewatch so prišli na oder Majke s svojim ekstravagantnim, ekscentričnim pevcem Goranom Baretom, ki je (kot vedno), bolj kakor po pevskih sposobnostih, blestel po svojem oderskem performansu. Po kratkem premoru pa so se predstavili še Yazoo.


tekst in foto: Aleš Lončar

Fotogalerija:

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.