V Zagreb prihaja Morrissey

Morrissey

Zagrebški festival INmusic je na svoji FB strani najavil, da v Zagreb prihaja velikan neodvisne glasbe Stephen Patrick Morrissey, vokalist pri nekdanji britanski indie rock zasedbi The Smiths.

Nastopil bo 11. decembra ( Zagrebački velesajam, Paviljon 9) v sklopu svoje trenutne turneje, kjer predstavlja svoj deseti album World Peace Is None Of Your Business. Četudi se Morrissey trenutno bori z rakom, pa kakor sam pravi, pa kaj potem, če umrem, pač umrem … (“I have had four cancer-scrapings, but so what. If I die, I die. If I don’t, then I don’t. As I sit here today I feel very well.”), se glasbi in nastopom ne misli odpovedati.

 

 

 

diskografija:

1988     Viva Hate
1991     Kill Uncle
1992     Your Arsenal
1994     Vauxhall and I
1995     Southpaw Grammar
1997     Maladjusted
2004     You Are the Quarry
2006     Ringleader of the Tormentors
2009     Years of Refusal
2014     World Peace Is None of Your Business

Morrisey je že leta 2006 nastopil v sklopu INmusica, sam festival pa javlja, da je ponosen, da bo 10. obletnico festivala zaznamoval Morrisey.

Na voljo bo le 2 000 vstopnic, zato festival poziva, da ne čakate predolgo z nakupom vstopnic.

Povezani članki:

Značke: ,