Metal Monsters – na Gorenjskem dogaja!

Za projekt Metal Monsters pravijo, da je nastal v želji po povečanju in spodbuditvi tovrstnih dogodkov na gorenjskem področju, ki kljub številnim privržencem alternative pogreša lokacije in priložnosti za obisk in udejstvovanje na tovrstni sceni. Po uspešni jesenski predstavitvi festivala Metal Monsters, se ta nadaljuje tudi v pomladanski izvedbi in zaobjema še več kot jesenska edicija. Tokrat napovedujejo kar tridnevno dogajanje in sicer v okviru prvomajskih počitnic od petka do nedelje (26. – 28. april), vse dogajanje pa se bo dogodilo na Bledu in sicer v Kult Klubu. Povezali pa so se tudi s poletnim festivalom metal glasbe Metaldays in tako dogodek služi tudi warm up.

Koncerte bodo tokrat zaznamovali trenutno najbolj zveneči bendi slovenske metal scene, ponovno pa prihajajo tudi gostje iz vrst naših severnih sosedov. Slišalo se bo vse od black, death, groove, thrash, modern in old school metala, videlo pa se bo še veliko več, saj se za soboto pripravlja pravi plesni spektakel. Za sladkanje pa so dodali še podeljevanje brezplačnih tedenskih vstopnic za Metaldays 2013, majic in CD-jev …

Program:
PETEK, 26. april:
Noctiferia
Within Destruction
Rant
Flyspoon

SOBOTA, 27. april:
Dead Dildo Drome
Inmate
Tribal Bizzare
Almost Rage
Dickless Tracy

NEDELJA, 28. april:
Heretic
Armaroth
Era of Hate
Plains of Despair
Chicksy Dicks

Vstopnina za vsak dan posebej znaša 4 €, tridnevna vstopnica, razpoložljiva v Kultu na dan dogodka, pa le 9 €!

Vsem obiskovalcem, ki si želijo preživeti celoten vikend na Bledu, so na voljo številna prenočišča v hostlih po ugodnih cenah (13 € /noč), Kult Klub pa bo vsako dopoldne radodarno poskrbel za zajtrke in vzdušje že čez dan pripravljal na večerne vrhunce.  Za vse dodatne informacije lahko pišete na mmmusicfest©gmail.com.

Sveže informacije pa na FB dogodku.

Povezani članki: