Tretji mosh beach party!

Asking Alexandria

Dirty Skunks že mislita na poletje in počitnice. Čas je za beach party! Takoj po zaključku šolskih obveznosti in le nekaj dni po začetku poletja, se bo na odprtem vrtu Gala Hale na Metelkovi zgodil 3. mosh beach party, ki sta ga začela in v zadnjih dveh letih popularizirala znana benda – Parkway Drive leta 2011 in Suicide Silence leta 2012.

Tokrat pa se bo na Metelkovi ustavila angleška metalcore senzacija Asking Alexandria, ki v zadnjih letih tako kot Bring Me The Horizon, Bleed From Within, Architects in podobni osvaja svet – in to v veliki meri. Kvintet iz Yorka poleg razgibane glasbe, neusmiljeno dinamičnega šova in pristnega občutka prave brezskrbne zabave seveda ponuja možnost v živi situacijo poslušanih komadov iz plat Stand Up And Scream ter Reckless & Relentless. Letos pa bodo tudi izdali novo plato!

25. 6. 2013 se bodo v Ljubljani torej prvič v svoji karieri ustavili Asking Alexandria, ki bodo uprizorili pravi žur na letnem odru Gala Hale na Metelkovi. Prinesite napihljive žoge, zračne blazine in odbito garderobo, ki jo hranite za plažne pohode. Vstopnice so že na voljo pri Veselih dihurčkih, v trgovini Master of Metal v Ledina Centru, v Madnessu na Trubarjevi in pri On Parole. (I.C.)

Pozor! Zaenkrat na voljo le 300 vstopnic! Ostale vstopnice bodo na voljo le v primeru lepega vremena (par dni pred koncertom)! Cena 20 EUR v predprodaji.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E0sT7xfC3QY[/youtube]

Povezani članki: