Mojster funk-metal bassa TM Stevens znova v Sloveniji

TM Stevens

Tokrat prihaja skupaj z Neilom Zazom na kitari ter TC Tolliverjem na bobnih. TM Stevens spada med najboljše basiste vseh časov, zagotovo prava ameriška legenda. Igral je z Milesom Davisom, Jamesom Brownom (s komer je pel uspešnico “Living In America”), Tino Turner, dlje časa z Joejem Cockerjem, Billyjem Joelom, Little Stevenom, Johnom McLaughlinom in Cindy Lauper, Stevom Vaijem, bil pa je tudi reden član zasedbe The Pretenders. Velja za botra funk-basa, njegova odrska prezenca pa je nepretenciozno simpatična in udarna.

Neil Zaza je mojster na melodični rock kitari. Njegove videe si je na Youtube ogledalo že več kot 2,5 milijona obiskovalcev. Delal je z legandami kot so Joe Satriani, Dweezil Zappo, Steve Vai, Yngwie Malmsteen ali Vinnie Moore in Steve ter Mike Porcaro (Toto). Fenomenalni TC Tolliver na bobnu je pravi »stroj«. Delal je s KISS oz. Lemmyjem Kilmisterjem iz skupine Motörhead. Bil je tudi prvi bobnar zasedbe Shocka Zooloo in igral z Lonniejem Liston Smithom oz. Ronniejem Lawsomom.

Tokrat se bo 26. februarja ustavil v Ljubljani na Metelkovi, natančneje v Channel Zero, naslednji dan, 27. 2. pa bo nastopil na mariborskem Štuku.

Čaka nas vrhunski Metal-Funk Power-Groove!

Ljubljana, Channel Zero

Maribor, Štuk

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: