Metaldays najavlja PENTAGRAM, ORANGE GOBLIN in MUSTASCH

Metaldays

Tokrat Metaldays najavlja paket treh skupin, ob katerem se bo milo storilo vsem privržencem počasnejših ritmov in nizko uglašenih kitar. Ker je čas v letu pač tak, obenem ponavljamo podrobnosti o razpisu za mlade in underground skupine.

Potrjeni so PENTAGRAM, ORANGE GOBLIN in MUSTASCH! Prišel je čas, da razbijemo kitare in razveselimo temnega gospodarja. Predstavljamo vam ekskluziven paket treh zasedb, ki krojijo sam vrh doom metala in stoner rocka.  Življenja in glasba vseh predstavljajo seks, droge in rock ’n’ roll, pogostijo pa vas s pravim booze ’n’ grooveom. Ameriška kultna formacija PENTAGRAM, britanski rock godci ORANGE GOBLIN in stockholmski hard rockerji MUSTASCH vas bodo s svojim težkim zvokom enostavno povozili. Temačen heavy metal napad, ki ga ne boste nikoli pozabili, vam bo sesul čutila. Hell fuckin’ yeah!

Mlade in underground skupine.  Prijavite se za nastop na festivalu METALDAYS!  Zaradi ogromnega zanimanja in po mnogih zahtevah smo se pri METALDAYS 2013 odločili namestiti predstavitveno platformo za mlade in nadarjene ter tudi underground skupine. Imate skupino in so vaše sanje nastopiti na enem najlepših in najbolj vročih festivalov v Evropi? Če je tako, izpolnite prijavnico in prijavite svojo skupino za METALDAYS!

Metal bogovi imajo darilo za vas, udarno ponudbo tik pred božičem: METALDAYS X-Mass paket, ki je na voljo v omejeni količini. Torej, če še vedno iščete primerna božična darila ali hočete enostavno nekaj podariti sebi, ne odlašajte in ZDAJ zagrabite svoj paket!

Povezani članki:

Značke: