Armin van Buuren bo na Red X-mas Partyju vrtel s prijateljem Ferryjem Corstnom

Ferry Corsten

Ferry Corsten

Letošnji Red X-mas Party je dokončno razkril zasedbo, ki bo množico zabavala na najbolj rdečo soboto letošnjega leta, 15. decembra. Red Party, najbolj dovršena serija plesnih zabav daleč naokoli, se bo tokrat predstavil že četrtič in to v najbolj zvezdniški zasedbi doslej. Organizator Black Pony Entertainment Group je sporočil, da se bo Arminu vav Buurenu na odru ljubljanske Dvorane Stožice pridružil tudi Ferry Corsten, še en legendarni trance izvajalec.

Armin in Ferry – skupaj v studiu, skupaj na Red X-mas Partyju

»Ko se zjutraj zbudim, ne pomislim na to, da bi želel biti slaven in prepoznan. Pomislim, da sem bom odpravil v studio in tam ustvarjal glasbo, morda se mi bo pridružil kdo, kot je Ferry Corsten in bova skupaj naredila komad.« Tako je Armin van Buuren razložil slovenskim novinarjem ob nedavni podelitvi nagrad DJ Awards na Ibizi, ko je med drugim prejel nagrado za najboljšega trance didžeja na svetu. To nagrado je v preteklosti prejel tudi Ferry Corsten, oba didžeja pa druži tudi to, da svojo ljubezen do trance glasbe širita prek svojih radijskih oddaj. Tako Arminova »A State of Trance« kot Ferryjeva »Corsten’s Countdown« sta priljubljeni po vsem svetu. In seveda sta se res dobila v studiu in skupaj ustvarila hit »Brute«.

Ferry Corsten se je proslavil z največ hiti na lestvici plesnih hitov v Veliki Britaniji. Med najbolj priljubljenimi je »Rock Your Body, Rock« iz leta 2003. Uspešen je bil tudi pri remiksih, še posebej priljubljena je bila njegova predelava sklade »Adagio For Strings« Williama Orbita, ki temelji na melodiji klasičnega skladatelja Samuela Barberja. Ferryjeva izvedba pa že velja za eno izmed klasik trance glasbe.

Zvezdniški line-up na Red X-mas Partyju

Red X-mas Party ne bi mogel biti bolj popoln. Za nekoliko drugačne ritme bo poskrbela še najbolj vroča house atrakcije, Dimitri Vegas & Like Mike, pred tem pa bodo občinstvo ogrevali nizozemski zvezdnik Mitch Crown in domača zasedba Ele7en. Vse to bo spremljal ekstravagantni plesni šov z akrobatskimi plesalkami in plesalci, ki so na Ibizi rojeno umetnost povzdignili na raven umetniške predstave. Na Red X-mas Partyju bo seveda potekala v rdečih odtenkih, v velikanskih kozarcih na odru in na vrveh visoko nad razgreto množico.

Red X-mas Party se je premierno predstavil lani, ko je na njem vrtel David Guetta. Sledila sta mu še Red Spring Party z Martinom Solveigom in Red Summer Party s Tiëstom, zdaj pa se v velikem slogu vrača božična rdeča zabava – tokrat že druga zapored.

Vstopnice so naprodaj na www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih Eventima. S 5.11. se predprodaja izteka in se pričenja redna prodaja vstopnic po ceni 28 € za parter, ter 25 € za Zeleni ring.

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: