Converge v prometni nesreči

Converge

Življenje na turnejah in nasploh v bendu je zagotovo vznemirljivo. Včasih še preveč. To so nedavno izkusili že Baroness, ki so doživeli hudo prometno nesrečo, sedaj pa so jo sicer nekoliko bolje odnesli Converge, ki se jih decembra nadejamo videti tudi v Zagrebu.

Nesreča se je pripetila, ko so bili člani benda s svojim kombijem na poti na koncert v Seattle. Na Facebooku so tako izjavili: »Po desetih urah vožnje smo v oregonskem hribovju naleteli na poledico in se bili prisiljeni zaleteti v pregrado na avtocesti zato, da ne bi zleteli pod kolesa tovornjakov. Nikomur ni bilo nič hudega, kljub temu pa smo bili več ur v kočljivem položaju na avtocesti obrnjeni v napačno smer. Z nekaj iznajdljivosti in pomočjo avtocestnega delavca nam je sicer uspelo kombi spet usposobiti in po nekaj urah smo bili bili spet na poti. Nikoli ne jemljite ničesar za samoumevno.«

In še kako prav imajo fantje. No, konec dober, vse dobro, Converge pa, kot že rečeno, pričakujemo 17. decembra v zagrebški Močvari, kjer nastopajo s Touche Amore, A Storm of Light in The Secret ter predstavljajo svoj najnovejši album All We Love We Leave Behind. 

Povezani članki: