Alternativa letošnjemu ribniškemu poletju bo HLADNO PIVO

Ribniški študentski klub v soboto, 28. julija 2012  na stadionu v obrtni coni Ugar prireja že 7. glasbeni festival ALTERNATIVA!

Zbrati lokalne glasbene skupine v en skupen koncert, na koncu pa ga začiniti še z uveljavljenim bandom ali dvema je enačba festivala Alternativa, ki bo letos že sedmič razbijal ribniški dolgčas. Za vrhunec koncerta bo poskrbela trenutno najpolularnejša hrvaška punk-rock skupina HLADNO PIVO! Več kot 20 let so že na sceni, komadi Roštilj, Princeza, Pjevajte nešto ljubavno in mnogi drugi so postali pravi ponarodeli hiti, njihovi koncerti po območju bivše Jugoslavije, Avstrije in Nemčije pa so velikokrat razprodani.

Poleg njih bodo nastopili tudi Metalsteel, vse bolj uveljavljeni slovenski heavy metal band, ki je izdal že kar nekaj studijskih albumov: Usoda, Taste The Skin, Bad in Bed in Entertainment. Njihov komad Heavy Metal Is Our Religion je slovenska metalna publika izbrala za svojo himno.

Publiko bodo razgreli še ostali bandi. Obetavna ribniška skupina Chicksy Dicks, ki bo letos izdala tudi svoj prvi EP, s posebnim čutom za glasbo meša hard rock s tršimi zvoki heavy meatala. Svoj groove/trash metal bo pokazala skupina Hellex iz Kočevja. Manjkalo ne bo tudi domačega punk rocka, za katerega bodo poskrbeli štajerski Strike a Fire, ki so izdali že dva EP-ja Never Give Up in Keeping Promises ter lokalni N.O.R.

Koncert se začne ob 18:30. VSTOPNINE NI!

Povezavi do dogodka:

http://www.facebook.com/events/250381715074946/

http://www.rsk-klub.si

Uradna facebook stran:

http://www.facebook.com/alternativa.ribnica

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: