Koupadelik- festival, ki ponuja nekaj novega, barvitega in svežega

Od 29.6. do 1.7. bo v naravni oazi tik ob reki Kolpi v kraju Bożakovo blizu Metlike KOUPADELIK: psy festival umetnosti, trajnostnega razvoja in mladih, ki zdrużuje żivljenje, svobodo, umetnost, glasbo in naravo.

Poleg glasbe ponuja 3-dnevna kamp izkušnja različne zanimive delavnice (izdelovanje preprostega fotoaparata /camera obscura/ iz škatlice za vżigalice, joga, delavnice za razvijanje ustvarjalnosti in kreativnosti) in predavanja o ekologiji (društvo Zeitgaist, Tehnologija gradnje in zakonodaja ekoloških hiš na drevesih, Tehnologija izgradnje kompostnih sanitarij, Predavanje o permakulturi-prihodnost zdrave hrane).

S provokativno, drużbenokritično, a duhovito poezijo nas bodo razvajale Mlade Rime, Kino na prostem pa ponuja izbor kratkih avtorskih filmov študentov AGRFT.

Med pestrimi delavnicami in plesom za katerega bo poskrbela ljubljanska PSY ekipa Dancing Dragon z izjemnimi gosti iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije, Makedonije, Francije in Srbije, se bomo lahko nahranili, masirali, brali iz Tarot kart, tetovirali s kano in odżejali ob stojnicah ali trgovinicah, kopali v reki in se igrali kot svobodni otroci matere Zemlje.

Kdo vse bo prispeval, da bo trance doza hitropokajoče glasbe oddajala signale harmonije, ljubezni in medsebojne povezanosti si lahko pogledate na uradni spletni strani organizatorja.
www.dancing-dragon.org

Festival bo izjemno dożivetje nečesa novega in enkratnega, barvitega in sveżega, drużabnega in igrivega….skozi dan in noč.

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.