Sprostitev, razvajanje in zabava v najlepšem centru dobrega počutja v Evropi

Terme Olimia- SPArty 5

Terme Olimia- SPArty 5

Po doslej najbolj romantični izdaji ob dnevu zaljubljencev, na katero je prišel svoje puščice streljat sam Kupid, je čas za drugi letošnji SPArty, ki bo datumsko še posebno primeren za vse, ki slavite mladost – v vseh njenih pojavnih oblikah. Prizorišče je že dobro znano: 10 različnih ambientov, ki jih sestavljajo 5 notranjih ter 4 zunanji bazeni, 5 savn in prostor za sprostitev v najlepšem centru dobrega počutja v Evropi, bo tokrat v najbolj mokro plesno zabavo povezal dominantno ženski program. Za glasbo bodo poskrbeli DJane Mistina, Kathy Cat, Virgin Helena in Lukasov, izjemna kulisa pa bo nadgrajena z drznimi akrobatskimi, ognjenimi in plesnimi vragolijami vrhunskih plesalcev. Butičnega dogodka v Wellness Orhidelija v Termah Olimia v Podčetrtku se lahko v soboto, 26. maja, udeleži največ 365 gostov, ki si bodo pravočasno zagotovili svojo vstopnico. Vse informacije o zabavi, možnostih nakupa vstopnic, prevozih in razširjenih vikend paketih poiščite na www.alafetish.com.

Iz recenzije februarskega Valentinovega SPArtyja  na Rockonnet.com: “SPArty je ekipa a la fetish dvignila na veliko višji nivo, kot smo pričakovali, in na nivo, ki je dovolj visok, da upraviči neverjetno lepoto prizorišča.” (https://www.rockonnet.com/2012/02/valentinov-sparty-intimno-party-razvajanje/)

In še en SLADKORČEK za ljubitelje malo drugačnih zabav:

Umetniška skupina a la fetish bo v sklopu Maribor 2012 – Evropska prestolnica kulture v petek, 11. maja, v Murski Soboti izvedla poseben dogodek iz sklopa Digitalna klasika. Ta unikaten večer bo ponudil mešanico svežega, drznega in atraktivnega nastopa vrhunskih klasičnih glasbenikov, mojstrov mešalne mize, zračnih akrobatov in čutnih plesalcev tanga. Ob nakupu vstopnice za 5Party, prejmete kot darilo še vstopnico za ogled glasbeno plesnega spektakla skupine a la fetish. Ker vas z veseljem razvajamo in si želimo, da nas spoznate še v nekoliko drugačni obliki kot ste je bili vajeni do sedaj.

Za ogrevanje pa vas vabimo k ogledu atraktivnega

 SPArty video napovednika

Se vidimo v bazenu!

Ekipa a la fetish SPArty

www.alafetish.com // [email protected]

Informacije na telefonu: 070/690-069

Povezani članki:

Značke: ,