Prišel je čas za Valentinov SPArty!

Ste že razmišljali s čem boste presenetili svojo boljšo polovico na dan za ljubljencev? S pravo mešanico prvovrstne zabave, razvajanja in sprostitve, ki jo ponuja Valentinov SPArty v prelepem centru […]

Ste že razmišljali s čem boste presenetili svojo boljšo polovico na dan za ljubljencev? S pravo mešanico prvovrstne zabave, razvajanja in sprostitve, ki jo ponuja Valentinov SPArty v prelepem centru dobrega počutja Orhidelia ne morete zgrešiti. Pozabite na plišaste medvedke in vrtnice in za spremembo svojim najdražjim podarite izkušnjo, ki je oba zlepa ne bosta pozabila.

Kupidi že pridno brusijo svoje puščice tudi za vse samske željne zabave, ki boste najbolj mokro Valentinovo zabavo preživeli v družbi ekipe a la fetish in izbranih artistov; od odličnih DJ-jev, akrobatskih in plesnih predstav ter spretnih barmanov, ki bodo poskrbeli za (skoraj) vse vase čute.

V soboto, 11.02.2012, od 17 ure dalje, se nam pridružite v bazenih tudi vi.  Svoj prihod so že potrdili mladi up slovenske elektronske scene, Alex Cvetkov, tandem Danza Macabra, hrvaška veteranka trših ritmov, Virgin Helena ter šov skupina Ambiental Performances, ki tokrat obljublja mokro presenečenje.

Zabave SPArty se lahko udeležile 365 obiskovalcev, vstopnice, ki pa že hitro pohajajo, vključujejo poleg zabave tudi vstop in kopanje v bazenskem kompleksu Orhidelia, brezplačno uporabo savn (savne se zaradi varnosti zaprejo ob 22.00), pitno vodo, uporabo kopalnega plašča, brisače in individualne garderobne omarice. Če se želite prepustiti še dodatnemu razvajanju in podaljšati vikend v Termah Olimia, smo za vas pripravili ugodne pakete nočitev s polpenzionom, nudimo pa tudi varen in udoben prevoz na in z zabave.

SPArty? Kaj je SPArty?

Več informacij najdete na spetni strani www.alafetish.com, vabimo pa vas k ogledu video napovednika in na novo objavljene fotogalarije iz preteklih zabav SPArty.

Povezani članki: