Klub goriških študentov vabi na Mortadeljado

Mortadeljada

Ta največja primorska »fešta« vsako leto, po zimskem izpitnem obdobju, prebudi slovenske študente in jih privabi v center dobre volje, glasbe, hrane, pijače in družbe. Seveda ni Mortadeljade brez okusne mortadele, ki jo vsako leto postrežejo vsem obiskovalcem.

Mortadeljada bo pričarala nepozabno zabavo in kulinarične užitke v treh mestih po Sloveniji, Novi Gorici, Kopru in Ljubljani s pričetkom ob 20. uri.

Otvoritev Mortadeljade v Novi Gorici

Otvoritev Mortadeljada tour 2012 bo 14. marca v Novogoriškem klubu Marco Polo s skupinama Kingston in The Users, za animacijo pa bo poskrbel DJ Riki.

Mortadeljada v Kopru

21. marca v Planetu Tuš bodo zbrane zabavali skupini Flirrt in Zmelkoow.

Cene vstopnic v Kopru in Novi Gorici: 4€ v predprodaji, 5€ na dan dogodka, 3€ za člane KGŠ

Prodajna mesta: poslovalnice M-servisa in info točka KGŠ

Mortadeljada v Ljubljani

Gospodarsko razstavišče bo 28. marca postalo prizorišče zadnjega in največjega dela letošnje Mortadeljade. MI2, Big Foot Mama, Low Peak Charlie ter Corvus bodo glasbene skupine večera.

Vstopnina v Ljubljani: 6€ v predprodaji, 8€ na dan dogodka, 5€ za člane KGŠ

Prodajna mesta: na vseh prodajnih mestih Eventima (Pošta Slovenije, Petrol, Mercator Hipermarketi itd. in na www.eventim.si), na info točki KGŠ in v vseh poslovalnicah M-servisa.

Klub goriških študentov (KGŠ) pa tudi letos ni pozabil na tiste v stiski, saj bo delež od prodaje vstopnic namenjen v dobrodelne namene. Del bo namenjen za počitnice otrok ogroženih družin, del pa zavetiščem za živali.

 

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.
Značke: