Axwell v Ambasadi Gavioli

V soboto, 3. februarja 2012 bo švedski producent, izjemen remikser, lastnik založbe Axtone, didžej z Midasovim dotikom in najbolj priljubljen član razvpite Švedske hišne mafije, Axwell nastopil v izolski Ambasadi […]

V soboto, 3. februarja 2012 bo švedski producent, izjemen remikser, lastnik založbe Axtone, didžej z Midasovim dotikom in najbolj priljubljen član razvpite Švedske hišne mafije, Axwell nastopil v izolski Ambasadi Gavioli. V manj kot desetletju je nanizal okroglo 20 hitov in preko 60 remiksov za vodilne elektronske, pop in rock glasbenike. A najboljši je za mešalno mizo, kjer z neverjetno lahkotnostjo meša zvoke klubskega podzemlja z najbolj sladkimi vokali. Axwell je definitivno didžej, ki ni eden največjih svetovnih plesnih popzvezdnikov le zaradi MTV-jevskih produkcij. Je eden redkih mojstrov mešanja glasbe, ki se lahko pohvali z unikatnim zvokom. Le-ta je sinonim za s soncem obsijani house, a brez težav šviga tudi v tehno in elektro. S svojima “bratoma” Stevom Angellom in Sebastianom Ingrossom bo letos izvedel enega največjih spektaklov v plesni glasbi – po osvojitvi Madison Square Gardna bodo julija nastopili še v legendarni rockerski areni Milton Keynes Bowl. Delček tega zvezdniškega prahu cepljenega z vrhunsko glasbo pa bo v solistični izvedbi Axel “Axwell” Hedfors 3. februarja prinesel tudi v Slovenijo.

Angel Anx

ANGEL ANX: Na ogrevanje Axwella z novo petardo

Angel Anx se za dva udarna špila letošnje pomladi in Zimsko glasbeno konferenco v Miamiju ogreva na najboljši možen način: s klepanjem novih plesnih petard. 3. februarja bo v Ambasadi Gavioli vrtel s švedskim hišnim mafijcem Axwellom, aprila pa še na udarnem pomladanskem dvoranskem žuru z Martinom Solveigom in prijatelji. Na obeh žurih bo predstavil tudi svoj novi izdelek, ki je ravnokar izšel pri založbi Eddieja F-a, Wicked Imprint. Skladbo “Get Down” so že podprli Mark Knight (lastnik vplivne otoške založbe Toolroom), Aaron Ross iz Defecteda, Gramphonedžieje, Syke ‘n’ Sugastarr, Cevin Fisher, Phats & Small in mnogi drugi didžeji. Anxov jesenski hit “Boompie” pa je medtem izšel še na novi Azulijevi kompilaciji Global Guide 12, Gramophonedžieje pa ga je vmešal v svojo kompilacijo za Nocturnal (the Shapeshifters). Naslednji Anxov komad izide pri etiketi Definitive (John Acquaviva), večje klubske založbe pa kažejo resno zanimanje še za nekaj drugih produkcij, tako da bo imel Angel do marca že cel šopek izdaj, ki jih bo lahko vrtel na špilih v sklopu WMC v Miamiju. Še pred slovenskim “spring brejkom” pa ga čaka nastop na velikem dvoranskem žuru v Ljubljani, kjer bo nastopil tudi s producentom nove Madonnine plošče, Martinom Solveigom.

Angel Anx – Get Down [WICKED007]

ODZIVI:
Mark Knight: “Cool track!!!!”
Syke’n’Sugarstarr: “Cool one…will play in our next  Do The Hip! Episode”
Gramophonedzie: “Nice funky track! Will love to play it”
Cevin Fisher: “Nice Grooving Tech-House”
Phats & Small: “Excellent tech house groove with syncopated vox. Full support”
Aaron Ross (Defected): “Nice little bouncer…”
Sergio Fernandez: “Full Support!! Thanks!!“
Alfred Azzetto: “Always great release!!! Full support 8/10”
Dan Marciano: “Very nice 7/10”
Flash Brothers: “Nice grooves”
Frisco: “10 – Full support!!!!”
Juan Gomez: “8/10, buen sonido gracias”
Robin Chappell: “Great record 10/10”
D Pole: “Awesome funky pumping stuff, i love it!”
Coco Ariaz: “Wicked rocking track 9/10”
Richard Fraioli: “Nice and groovey 8/10”
Juan Alvarez: “8/10 very good one!

Povezani članki:

  • Ni povezanih člankov.